gobeauty-hellerup-klinik-1

Vores klinik

På vores adresse i Hellerup byder vi dig velkommen i vores levende univers, hvor vi tilbyder et sansebombardement af forskønnende behandlinger. 

Mission

Retten til at være smuk - dag efter dag!

Vision

Få forøget livsglæden i sikre hænder hos de dygtigste behandlere.

Forvent det bedste

GO Beautys ydelser leveres ved hjælp af veludvalgte mærker af hudplejeprodukter, der er udviklet af de bedste naturlige ingredienser ved den nutidige videnskab!

Vores team

Billede af Cathrine

Cathrine

Lægeeks. kosmetolog og LPG

Cathrine er uddannet kosmetolog på kosmetologskolen CIDESCO og har arbejdet hos GO Beauty siden 2020. Hun har bla. speciale i advanceret ansigtsbehandlinger samt LPG behandlinger til krop og ansigt. Cathrine taler norsk og dansk.

Billede af Emilia

Emilia

Lægeeks. kosmetolog og LPG

Emilie er uddannet kosmetolog på kosmetologskolen CIDESCO og har arbejdet hos GO Beauty siden december 2021. Hun har bla. speciale i holistiske ansigtsbehandlinger og massage samt LPG behandlinger til krop og ansigt.

Billede af Olivia

Olivia

Negletekniker

Olivia er vores nye negletekniker i klinikken, der både tilbyder Shellac, nailart, Akrylforstærkning af egen negl samt forlængelse af negle.

Billede af Dalena

Dalena

Lægeeks. kosmetolog

Dalena er uddannet kosmetolog på kosmetologskolen CIDESCO og har arbejdet hos GO Beauty siden december 2021. Hun har bla. speciale i advanceret- og holistiske ansigtsbehandlinger samt gua sha massage.

Billede af Dezire (Dezi)

Dezire (Dezi)

Lægeeks. Kometolog

Dezi er uddannet kosmetolog på kosmetologskolen CIDESCO og har arbejdet og er startet hos GO Beauty i oktober. Dezi kommer fra Brazilien og har boet i Danmark i 4 år. Hun taler dansk, engelsk og portugisisk.

Billede af Anette

Anette

Negletekniker

Anette er uddannet negleteknikker og har arbejdet hos GO Beauty siden 2014. Anette laver manicure, pedicure, Shellac og Akryl negle.

Billede af Kit Graves

Kit Graves

Fodbehandler

Lægeeksamineret fodbehandler Kit Graves tilbyder fodpleje og fodmassage. Kit har været en del at GO Beauty klinikken siden 2012.