gobeauty-hellerup-klinik-1

Vores klinik

På vores adresse i Hellerup byder vi dig velkommen i vores levende univers, hvor vi tilbyder et sansebombardement af forskønnende behandlinger. 

Mission

Retten til at være smuk - dag efter dag!

Vision

Få forøget livsglæden i sikre hænder hos de dygtigste behandlere.

Forvent det bedste

GO Beautys ydelser leveres ved hjælp af veludvalgte mærker af hudplejeprodukter, der er udviklet af de bedste naturlige ingredienser ved den nutidige videnskab!

Vores team

Billede af Claudia

Claudia

Lægeeks. kosmetolog og Kropsterapeut

Claudia er uddannet lægeeks. kosmetolog på CIDESCO. Claudia tilbyder ansigtsbehandlinger, massage, bryn og vipper, pedicure og manicure, voksbehandlinger samt LPG behandlinger til krop og ansigt.

Billede af Olivia

Olivia

Negletekniker / behandler

Olivia er vores negletekniker i klinikken, der både tilbyder Shellac, nailart, Bio Sculpture, plexi gel-forstærkning samt forlængelse af negle med tipper og skabelon. Dertil tilbyder Olivia også Lashlift.

Billede af Sofie

Sofie

Lægeeks. Kosmetolog

Sofie er uddannet lægeeks. kosmetolog på CIDESCO. Sofie tilbyder Shellac CND, manicure og pedicure, farvning bryn og vipper, lashlift, voksbehandlinger samt wellness massage.

Billede af Gintare

Gintare

Negletekniker

Gintare er vores negletekniker i klinikken, der både tilbyder Shellac, Plexi Gel, Bio Sculpture, forstærkning af egen negl samt forlængelse af negle med tipper og skabelon.

Billede af Louise

Louise

Lægeeks. kosmetolog og Kropsterapeut

Lousie er uddannet lægeeks. kosmetolog på CIDESCO. Louise har bla. speciale i advanceret og holistiske ansigtsbehandlinger, massage, bryn og vipper samt LPG behandlinger til krop og ansigt.

Billede af Kit Graves

Kit Graves

Fodbehandler

Lægeeksamineret fodbehandler Kit Graves tilbyder fodpleje og fodmassage. Kit har været en del at GO Beauty klinikken siden 2012.

Billede af Anette (vikar)

Anette (vikar)

Negletekniker

Anette er uddannet negleteknikker og har arbejdet hos GO Beauty siden 2014. Anette laver manicure, pedicure, Shellac og gel-forstærkning.