gobeauty-hellerup-klinik-1

Vores klinik

På vores adresse i Hellerup byder vi dig velkommen i vores levende univers, hvor vi tilbyder et sansebombardement af forskønnende behandlinger. 

Mission

Retten til at være smuk - dag efter dag!

Vision

Få forøget livsglæden i sikre hænder hos de dygtigste behandlere.

Forvent det bedste

GO Beautys ydelser leveres ved hjælp af veludvalgte mærker af hudplejeprodukter, der er udviklet af de bedste naturlige ingredienser ved den nutidige videnskab!

Vores team

Billede af Izabela

Izabela

Lægeeks. kosmetolog og LPG

Izabela er uddannet lægeeks. kosmetolog og har været behandler i over 20 år. Hun har bla. speciale i advanceret ansigtsbehandlinger, voks, bryn og vipper samt LPG behandlinger til krop og ansigt.

Billede af Olivia

Olivia

Negletekniker / behandler

Olivia er vores negletekniker i klinikken, der både tilbyder Shellac, nailart, Bio Sculpture, forstærkning af egen negl samt forlængelse af negle med tipper og skabelon. Dertil tilbyder Olivia Lashlift og udvalgte voksbehandlinger

Billede af Emilia

Emilia

Lægeeks. kosmetolog og LPG

Emilia er uddannet kosmetolog på kosmetologskolen CIDESCO. Emilia har bla. speciale i holistiske og advanceret ansigtsbehandlinger, massage, bryn og vipper samt LPG behandlinger til krop og ansigt.

Billede af Gintare

Gintare

Negleteknikker

Gintare er vores negletekniker i klinikken, der både tilbyder Shellac, Plexi Gel, Bio Sculpture, forstærkning af egen negl samt forlængelse af negle med tipper og skabelon.

Billede af Claudia

Claudia

Lægeeks. Kometolog og LPG

Claudia er uddannet kosmetolog på kosmetologskolen CIDESCO. Claudia tilbyder ansigtsbehandlinger, massage, bryn og vipper, pedicure og manicure samt voksbehandlinger.

Billede af Anette

Anette

Negletekniker

Anette er uddannet negleteknikker og har arbejdet hos GO Beauty siden 2014. Anette laver manicure, pedicure, Shellac og Akryl negle.

Billede af Kit Graves

Kit Graves

Fodbehandler

Lægeeksamineret fodbehandler Kit Graves tilbyder fodpleje og fodmassage. Kit har været en del at GO Beauty klinikken siden 2012.