Nyhed: Vi har fået hudplejeserien Babor på kliniken

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

For 60 år siden opfandt Dr. Michael Babor formlen for et levedygtigt, professionelt hudplejebrand. Idag er Babor Tysklands største og vigtigste hudplejesystem, og selvom der står 60 år på fødselsdagskortet, er Babor godt i gang med fremtiden.

Til september tilbyder vi Babors resultatorienterende behandlinger, men vi har allerede nu produkterne på hylderne i butikken.

Præcisionsformuleringerne er baseret på de mest innovative aktive ingredienser. Effekten forstærkes af kosmetologernes ekspertise i de skræddersyede behandlinger, som er særligt udviklet til at give maksimum udbytte.

Babor behandler naturen med stor respekt, og ser det som en nødvendighed at agere med et moralsk forpligtende ansvar for at bevare naturlige råstoffer og dermed at kunne producere luksuriøse og effektive hudplejeprodukter. Der tages afstand fra dyreforsøg, og sådan vil det blive ved med at være.

Babor søger efter målrettede løsninger, der kan konkretisere hudproblemer og skønhedskrav. Tværfaglige teams af videnskabsmænd bestående af dermatologer, genetikere, biokemikere, molekylærbiologer, læger og diabetologer arbejder tæt sammen med berømte universiteter og andre ledende forskningsinstitutioner, for fortsat at kunne producere banebrydende innovation og højeffektive produkter.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *