GO Beauty Hellerup
Strandvejen 201
2900 Hellerup

Tlf: 70 20 10 95
kontakt@gobeauty-hellerup.dk

Du er altid velkommen til at sende os en mail. Vi lover at svare så hurtigt vi kan. Sender du en mail uden for vores åbningstider eller i weekenden, vil vi først kunne svare i vores åbningstider. HUSK, aflysninger kan ikke ske via mail men på telefon 70201095 i åbningstider eller via vores onlinebooking. Aflysninger eller ændring i din bookede tider skal ske senest 24 timer før.

  Fields with * are required.

  KØB OG BESTILLING AF GAVEKORT

  Du har mulighed for at bestille et online gavekort. Skriv venligst i formularen herover navn på modtageren samt den ønskede behandling eller værdi til valgfri behandling eller produkter. Du kan også sende os en mail med informationerne til kontakt@gobeauty-hellerup.dk Gavekort gælder i 3 år.

  Når vi modtager dine oplysningerne bliver gavekortet genereret, og du vil modtaget gavekortet på mail samt betalingsoplysninger.

  Vi udsteder ikke online gavekort til fodbehandlinger hos vores Lægeeksam. fodbehandlinger, da hun er selvstændig i GO Beauty klinikken.

  BEMÆRK VENLIGST VED BESTILLING AF TID

  Af respekt for vores kunder samt vores arbejde beder vi dig venligst om at foretage eventuel afbestilling senest 24 timer før behandlingens start. 24 timersreglen er til for at vi har mulighed for at booke en ny kunde.

  GO Beauty opkræver 100% af alle bestilte behandlinger ved udeblivelse. Ved afbud samme dag og minimum 3 timer før behandlingens start, opkræves der 70% af behandlingen.
  Du har mulighed for at booke og afbestille din tid både telefonisk i vores åbningstid og på vores onlinebooking.

  Vi håber naturligvis at du vil respektere dette.

  ØVRIGE REGLER

  Hos GO Beauty ønsker vi at du og de øvrige kunder får et velfortjent ‘break’ fra en begivenhedsrig hverdag. Derfor ønsker vi ikke at der medbringes små børn og babyer til behandling – både for din og de andre kunders skyld. Da vi ønsker at skabe et roligt og afslappende miljø omkring vores kunder. Ring gerne til os og hør om mulighederne.