manicure-pedicure-hellerup

Manicure og Pedicure behandlinger

Skøn velvære til dig, der har trætte og tørre hænder... Med en manicure kan du nyde en lækker, blødgørende peeling af dine hænder. Herefter vil du få en dejlig afslappende massage af dine hænder og formning af dine negle. Dine neglebånd bliver skubbet tilbage, dine negle bliver klippet og dine hænder bliver indsmurt i aromatisk håndcreme.

En pedicure behandling starter med et lækkert aromatisk fodbad, blødgørende peeling af fødderne, efterfulgt af en dejlig afslappende massage, formning af negle, neglebånd skubbes og klippes, filning af hård hud, neglene rense, fødderne indsmøres i aromatisk fodcreme.

Vi tilbyder også fransk manicure går også under betegnelsen french manicure og består i at vi udsmykker dine negle på en smuk og naturlig måde. Fremgangsmåden er at vi farver det yderste af dine neglespidser så de er flotte hvide og sikrer at dine negle fremstår både sunde og velplejede. For at sikre den helt optimale  beskyttelse lægger vi en en coatning under den hvide neglelak, hvilket sikrer dig en markant forlængelse af levetiden og et smukt ensartet look.

 

Priser og tilbud

Herunder finder du priser samt gode tilbud på både Manicure og Pedicure behandlinger i Hellerup (København).