Fylde, længde og naturligt look med extensions

Drømmer du om et langt, smukt hår med masser af fylde? Vil du have et naturligt look, hvor det hverken kan mærkes eller ses at du hair extensions? Så prøv at se her...​

NYHED! Hos GO Beauty i Hellerup kan du få påsat ægte hår - og de luksuriøse af slags. Vi bruger udelukkende ægte hår af den bedste kvalitet og anvender den mest skånsomme metode helt uden nogen form for skadelig kemi eller lim. Denne metode skåner håret så det ikke bliver skadet eller knækker.

GO Beauty præsenterer:
Mit navn er Anne Byskov. Jeg har arbejdet i skønhedsbranchen som kosmetolog, hair extensionist, makeup artist og stylist i mere end 20 år.
Jeg har brugt det meste af mit liv, på at jagte det perfekte hår. Det startede som 17 årige med clips hair extensions fra USA og siden har jeg prøvet flettemetoden, påsætning med lim, tape samt keratin. Det er svært at skelne mellem lim og keratin, ægte hår og uægte hår. Desværre har jeg oplevet at mit hår er blevet mere ødelagt af at have extensions i og det er slet ikke meningen, da man netop kan pleje sit hår med diverse olier, hårkure og spændende serums, som normalt får ens fine hår til at klaske sammen.

Jeg har fundet det bedste hår og udfører kun den metode, som jeg kan stå inde for og hvor jeg ved, at det ikke skader dit eget hår. Man bruger hair extension til at støtte sit hår, måske det ikke kan vokse eller ligesom mit fine hår, spalter når det når skulderlængden og kan ikke have stærkt pænt langt hår. Det skal ikke afholde en fra at få sit drømmehår, dog har jeg tit oplevet, at når jeg har fået påsat hår, bliver det for voldsomt og tungt og ser ikke ægte ud. Jeg bliver hende med håret og må selv pille nogle totter eller baner ud, for at det kan matche mit ønske, om at have naturligt flot hår. Skønhed for mig handler ikke om at ligne en anden eller se plastik fantastisk ud, men fremhæve ens bedste træk. En sund hud og smukt hår kommer man langt med og er de vigtigste ingredienser for en stærk og smuk udstråling. Håret er 100% ægte. Keratin totterne som jeg arbejder med er 100% Remy, indisk tempelhår. Indisk hår egner sig bedre til at kombinere med et skandinavisk hår end det kinesiske, da strukturen ligner det europæiske hår og fordi det indiske hår traditionelt er ”jomfruhår” Det vil sige, hår der ikke, ved afklipning, har været kemisk behandlet.

Fordele ved Hot Fusion:
- mest skånsomme metode ved håret end clips, flet og lim
- stærk og holdbar fixering med ægte Italiensk keratin
- nemme at skjule og integrere i eget hår
- kan ikke ses ved håropsætning
- ingen synlig lim ingen bekymring i blæsevejr
- mixe farverne så de passer perfekt
- alle hår tipperne er lavet med italiensk, individuelt indfarvet keratin, der er produceret af 100% hår, dvs uden iblandet lim.

Hot fusion er en teknik hvor keratin bliver varmet rundt om dit eget hår, totterne vejer ca. 1 gram stykket.

Priser på extensions behandlinger

Vi tilbyder flere forskellige behandlinger om du ønsker fylde, længde eller begge. Du kan også booke en gratis konsultation som vi vil anbefale, så behandlingen kan skræddersys netop til dig. Du kan se vores priser herunder og bestille tid hos os nederst på siden. Har du yderligere spørgsmål eller ønsker, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 10 95 eller kontakte os via email

TILBUD:
Vi tilbyder lige nu en intropris i hele april måned hvor en tot koster 30 kr. Normalpris 45 kr.