botox-filler-hellerup
Filler og Botox behandling

Vælg filler og botox behandling med stort omhu og IKKE alene på pris og tilbud! Hos GO Beauty klinikken på Strandvejen i Hellerup samarbejder vi med flere plastikkirurger, speciallæger og sygeplejersker. Det er derfor muligt, at booke en konsultation og behandling hos os. Vi er godkendt og registreret hos Sundhedsstyrelsen.

Tiden sætter sine spor. Mange mennesker føler sig bedre tilpas, jo yngre de ser ud. Men ældningen er en proces, som er umulig at forhindre, og i takt med at kroppen ældes, ældes huden også. Huden får et andet udseende og andre egenskaber. Alder, hormoner, sol og røg er faktorer, som kan føre til, at der udvikles fine linjer og rynker. Huden opleves mere følsom og mindre elastisk. I takt med at vi ældes, reduceres mængden af hyaluronsyre i huden, hvilket gør det sværere for huden at bevare fugtigheden.

Grundet Covid-19 og tvangslukning af klinikker tilbydes kosmetiske behandlinger pt. ikke. Kontakt os og hør mere.

Priser på Botox og filler i læberne mm.

Er du ikke blevet behandlet hos GO Beauty i Hellerup før, kræver det at du har fået en konsultation hos vores kosmetiske læge forud en behandling med enten Botox eller filler. Du kan se vores priser og tilbud herunder: