ansigtsbehandling-hellerup

Ansigtsbehandling - tid til forkælelse

Effektive og skræddersyet ansigtsbehandlinger til kvinder og mænd. Kom indenfor i vores univers og oplev den ultimative forkælelse til dig og dit velbefindende. Vores kosmetologer og terapeuter er klar til at tage godt imod dig og som noget nyt, tilbyder vi også at du kan få holistiske behandlinger. Du finder os på Strandvejen 201 i Hellerup - nord for København.

Vil du vide mere...? Så besøg os i klinikken og lad dig inspirere af de mange behandlinger og produkter vi tilbyder, med fokus på dig, dit udseende og din trivsel. Kom, og gå på opdagelse i et univers af skønheds- og velværeprodukter, behandlinger, ekspertråd, events og meget andet.

Hos GO Beauty i Hellerup tilbyder vi resultatorienterede og afslappende ansigtsbehandlinger, der sammensættes og skræddersys ud fra hver enkelt kundes behov og forventninger. Vi lægger derfor stor vægt på en grundig samtale ved første besøg, så behandlingen nøje kan afstemmes korrekt.

Priser på vores mange ansigtsbehandlinger

Til alle ansigtsbehandlinger kan der som 'Tilvalg' vælges farvning af bryn og vipper, voks i ansigtet samt flere andre ydelser til en reduceret pris. Husk at gøre os opmærksomme ved bookning så vi er sikre på at der er nok tid til det hele. Du kan bestille tid online nederst på siden.

* Der tages forbehold for prisændringer og små ændringer samt evt tilføjelser i behandlingerne. Hos os går vi meget op i at optimere behandlingerne både efter årstid og udvikling.