ansigtsbehandling-hellerup

Ansigtsbehandling - tid til forkælelse

Effektive og skræddersyet ansigtsbehandlinger til kvinder og mænd. Kom indenfor i vores eksklusive univers og oplev den ultimative forkælelse til dig og dit velbefindende. Vores kosmetologer og terapeuter er klar til at tage godt imod dig og som noget nyt, tilbyder vi også at du kan få holistiske og naturlige behandlinger. Du finder os på Strandvejen 201 i Hellerup - lidt nord for København i Gentofte kommune og ganske få minutter fra Lyngby og Charlottenlund.

Vil du vide mere...? Så besøg os i klinikken og lad dig inspirere af de mange behandlinger og produkter vi tilbyder, med fokus på dig, dit udseende og din trivsel. Kom, og gå på opdagelse i et univers af skønheds- og velværeprodukter, behandlinger, ekspertråd, events og meget andet.

Hos GO Beauty i Hellerup tilbyder vi resultatorienterede og afslappende ansigtsbehandlinger, der sammensættes og skræddersys ud fra hver enkelt kundes behov og forventninger. Vi lægger derfor stor vægt på en grundig samtale ved første besøg, så behandlingen nøje kan afstemmes korrekt.

Priser på vores mange ansigtsbehandling

Til alle ansigtsbehandlinger kan der som 'Tilvalg' vælges farvning af bryn og vipper, voks i ansigtet samt flere andre ydelser til en reduceret pris. Husk at gøre os opmærksomme ved bookning. Du kan bestille tid online nederst på siden.

 

* Der tages forbehold for prisændringer samt små ændringer i behandlingerne.