ansigtsbehandling-hellerup

Ansigtsbehandling - luksus på 1. klasse

Effektiv og skånsomme ansigtsbehandling til kvinder og mænd. Kom ombord på 1. klasse og oplev den ultimative forkælelse til dig og dit ansigt. Vores kosmetologer og teknikere er klar til at tage godt imod dig og som noget nyt kan du også få økologisk behandling. Du finder os beliggende på Strandvejen 201 i Hellerup - lidt nord for København og ganske få minutter fra Lyngby samt byerne i eller omkring KBH.

Vil du vide mere...? Så kom ned i klinikken og lad dig inspirere til at leve et skønnere liv med fokus på dig, dit udseende og din trivsel. Kom, og gå på opdagelse i et univers af skønheds- og velværeprodukter, behandlinger, ekspertråd, events o.m.a.

Hos GO Beauty i Hellerup tilbyder vi resultatorienterede og afslappende ansigtsbehandlinger, der sammensættes ud fra hver enkelt kundes behov og forventninger. Vi lægger derfor stor vægt på en grundig samtale ved første besøg, så behandlingen nøje kan afstemmes korrekt.

Priser på behandling af dit ansigt

Til alle ansigtsbehandlingerne kan der endvidere vælges farvning af bryn og vipper, voks i ansigtet samt flere andre ydelser til en reduceret pris. Husk at gøre opmærksom herpå ved bookning. Du kan bestille tid online nederst på siden.